Değerli TKMt2 Oyuncuları,
Bugün sizlere büyük bir heyecan ve mutlulukla sesleniyoruz! Uzun bir hazırlık ve geliştirme sürecinin ardından sizlere müjdeli bir haber vermek istiyoruz: TKMt2 serüveni çok yakında yeniden başlıyor!
Bu süreçte profesyonel ve deneyimli ekibimiz ile birlikte, TKMt2 yapısını yeniden canlandırmak ve siz değerli oyuncularımıza en kusursuz deneyimi sunabilmek adına uzun ve titiz bir çalışma gerçekleştirdik. Her detayı özenle ele aldık, geçmişteki olumsuzluklardan ders çıkardık ve aynı hataların tekrar yaşanmaması için güçlü adımlar attık.
Test sürecimize çok yakında başlıyoruz. Bu test aşaması ile birlikte, gözden kaçırdığımız eksiklikleri tamamlayacak, oyuncularımızın geri bildirimlerini dikkate alarak oyunumuzu daha da mükemmelleştireceğiz. Amacımız sadece bir oyun sunmak değil; yıllar önce TKMt2 ile yaşadığınız o unutulmaz anıları, aynı heyecanla tekrar yaşatmak. Bizler bu yola, "geçmişin izini geleceğe taşımak" mottosuyla çıktık ve bu yolda sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz.
Geçmiş dönemde yaşanan bazı olumsuzlukların tekrar yaşanmaması için hem teknik hem de yönetim anlamında ciddi yatırımlar ve önlemler aldık. Güçlü sunucular, şeffaf yönetim anlayışı, anında destek sistemi ve sürdürülebilir bir yapı ile bu serüveni uzun yıllar boyunca devam ettirmeyi hedefliyoruz.
Bu yeni dönemde, TKMt2 sadece bir nostalji projesi değil; aynı zamanda modernize edilmiş, günümüz ihtiyaçlarına cevap veren, ancak o eski ruhu ve tadı koruyan bir yapı olacak. Sizlerin desteği ve katkıları ile daha da büyüyecek, hep birlikte gelişecek bir topluluk olacağımıza inanıyoruz.
Son olarak belirtmek isteriz ki; bu sadece bir başlangıç. Çok yakında test tarihlerini ve detayları sizlerle paylaşacağız. Hep birlikte eskisinden daha güçlü, daha eğlenceli ve daha sağlam bir oyun deneyimi için geri sayım başladı.
Bizi takipte kalın ve bu yeni maceranın bir parçası olun!
Sevgilerimizle,
Battle2 Yönetim Ekibi